Sari la conținut
Pat0

REGULAMENT FORUM

Postări Recomandate

Odată ce va înregistrați pe acest Forum sunteți de acord cu respectarea regulilor specificate mai jos. Fiecare regulă este însoțită de pedeapsa rezultată în urmă încălcării ei.

 

Reguli privind postarea si relatiile cu userii de pe forum: 

 

1. Intr-un topic postati doar ce este legat de subiect, discutiile offtopic vor fi pedepsite. (1 Warning) 

2. Folositi un limbaj decent. Fara atacuri la persoana sau expresii vulgare. Orice utilizator al forumului vrea sa fie respectat indiferent de varsta, sex, natie sau nivel al cunostintelor. Evitati atitudinile ostile fata de ceilalti utilizatori.

3. Inainte de deschiderea unui nou topic folositi functia Cautare, asigurandu-va ca nu s-a mai discutat despre asa ceva. 

4. Nu deschideti topicuri foarte vechi decat daca aveti ceva important de spus si/sau daca doriti sa fiti ajutat in aceeasi problema (Daca nu ati gasit raspunsul in celelalte posturi). 

5.Nu faceti doua posturi consecutive in acelasi topic la intervale mai mici 6-12 ore decat daca este strict necesar. Daca aveti ceva de adaugat folositi butonul "Edit". 

6. Reclamele de orice fel NU sunt permise, nici link-urile cu referer.

7. Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si sa reflecte continutul postului. Deasemenea, trebuie sa fiti cat mai expliciti posibil pentru a evita eventualele nelamuriri. Acesta nu trebuie sa fie de genul "Heeelp", "Ajutooor", "Ce trebuie sa fac", "Uitati-va aici". Cand postati o problema si nu primiti raspunsul asteptat, reformulati in asa fel incat sa fiti siguri ca ceilalti inteleg ce doriti.

8. Evitati posturile monosilabice de genul "OK", "Ms", "Bv" sau altele care nu denota altceva decat incultura si lipsa de respect.

9. Este interzisa postarea de materiale pornografice / indecente / vulgare, care ar putea leza dispozitia userilor de pe forum.

10. Nu folositi foarte des tasta "CAPS LOCK" si emoticon-urile, nu scrieti cu text avand dimensiuni foarte mari si fiind foarte colorat. 

11. In cazul in care postati un tutorial care nu va apartine, este obligatoriu sa precizati autorul in semn de respect fata de cei care s-au chinuit sa il scrie.

12. Fiecare utilizator este rugat sa faca cel putin un post pe forum, chiar si cei care intra doar pentru a se informa. Pentru a evita neplacerile puteti face un prim post in sectiunea Prezinta-te, un post care ajuta sa ne cunoastem mai bine.

13. Nu cereti sanctionarea userilor (decat prin Report) sau inchiderea topic-urilor ("warn pls", "close topic pls", etc)

 

 

Reguli si dispozitii suplimentare

 

1. Dualitatea prezentei pe forum este interzisa. Fiecare persoana are dreptul la un singur user, cu exceptia cazului in care persoana vrea sa renunte la un user si sa isi faca altul. In aceste circumstante va anunta conducerea. In cazul in care o persoana va fi gasita ca avand 2 conturi active, risca sa ia ban pe ambele.

2.  La 5 warning-uri veti primi automat ban permanent pe forum. 

3.  Conturile speciale (gen moderator) pe Forum nu se dau dupa numarul de posturi, nu postati doar ca sa va aflati in treaba sau sa va cresteti numarul de posturi daca nu aveti nimic de spus ! 

4. NU va inregistrati cu nick-uri care contin cuvinte indecente/vulgare !

5. Nu aveti voie sa copiati materialele postate pe bpgzone.ro (Decat daca puneti la sfarsitul articolului autorul si link direct catre https://www.bpgzone.ro ). In cazul in care autorul tutorialului sesizeaza ca i-a fost copiat postul, dar nu a fost mentionat ca fiind autor, userul respectiv risca banarea permanenta de pe forum. 

6.  Warningurile dispar dupa 15 zile, 1 cate 1 (daca in aceasta perioada nu ati mai luat nici un alt warning).

7.  Consumul de alcool si tutun in incinta forumului este strict interzis. 

 

Comunitate BPGZONE isi rezerva dreptul de a modifica regulamentul, prin urmare, continuarea activitatii pe forum dupa modificarea lui presupune acceptul fiecarui utilizator.

 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Creează nouă...