Sari la conținut

Pat0

Fondator
 • Număr conținut

  133
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

Pat0 a câștigat ziua ultima dată pe Septembrie 11

Pat0 a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

1 Neutral

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Pat0

  Zece pentru zece

  Cu ocazia deschiderii am decis sa deschid un event pentru cei mai activi de pe server. Primii 10 jucatori ce vor ajunge la level 10 vor primii cate un punct de donatie, adica o arma infinita la alegere. Cei ce vor reusi sa fie primii sunt rugati sa posteze mai jos dupa model: Nick in joc: Poza la /stats: Atentie! Adminii si helperii nu vor fi premiati la acest event, activitatea e datoria lor. Nota: Fiecare posteaza pentru el, deci pana in final vreau sa vad doar 10 posturi cu doar 10 poze sub acesta.
 2. Comunitate BPGZONE este in cautare de designeri. Pentru a face o cerere de designer nu este necesar un anumit numar de posturi. Va rugam sa folositi urmatorul model: Nick: Varsta: Experienta Photoshop: Creatii (minim un avatar si o semnatura cu textul bpgzone.ro): Nu faceti cerere decat daca stiti ca timpul va permite sa detineti acest grad.
 3. Model: Nickname actual: Nickname dorit: Motiv: Nota: O cerere la 30 zile!
 4. Pat0

  Prezentare bNk.

  Bine ai (re)venit!
 5. Pat0

  Prezentare MotaNNN

  Bine ai revenit!
 6. Pat0

  Update list

  Aici veti putea gasii update-urile care vor avea loc pe server!
 7. Cateva reguli generale: Fara certuri, flame-uri, offtopic Daca vreti sa inventati un joc, deschideti pur si simplu topic nou dar cu conditia sa precizati regulile jocului intr-un mod inteligibil Pastrati decenta Nu puteti posta intr-un joc daca nu au postat alti 2 useri de la ultima voastra postare Nu dati QUOTE la un raspuns de dinaintea voastra, chiar si in cazul in care acel raspuns este al vostru, folositi doar optiunea: POST REPLY. In cazul in care unul sau mai multi useri de dinaintea voastra nu respecta regula jocului respectiv, nu ii mai atrageti atentia prin QUOTE.
 8. Jocul e simplu,spui ce sport iti place,dupa ,alt user va scrie:PRO sau CONTRA Sportului pe care l-ai mentionat. Exemplu: Gigel:Fotbal Ionel:PRO. Tenis?
×
×
 • Creează nouă...