Sari la conținut

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Mai devreme
 2. bNk.

  Portofoliu ToxXxic

  Te-am învățat bine. Te pup sal
 3. watch out Portofoliu Tiswen pe alte comunitati mai mari, intelegeti voi la ce ma refer.
 4. kiduu.

  Prezentare Bygansky.

  Salutare Byga ✌️
 5. KId.

  Prezentare Bygansky.

  Ooo, sa traiesti patroane 😉
 6. Eazy.

  Prezentare Bygansky.

  Welcome tovarase! Voiam sa ti dau si eu mesaj pe fb :))
 7. Prenume: Marian Nickname: Bygansky. Varsta: 20 Locatie: Urziceni Hobbies: Driving, reading and abusing those sexy-ass handbrake turns De unde ati auzit de BpgZone?: Pat0 mi-a dat mesaj pe fb ca se redeschide comunitatea si eram gen whaaaat. Ce as mai dori sa adaug: zilele trecute am stat si m-am gandit asa, out of nowhere, la harta din gta san andreas si ca as putea s-o desenez din minte. ziua urmatoare mi-a dat pato mesaj si eram gen whaaaat.
 8. goood. daca ai timp sa ma ajuti si pe mine cu un banner + avatar, te rog mp. Mersi.
 9. Pat0

  Zece pentru zece

  Cu ocazia deschiderii am decis sa deschid un event pentru cei mai activi de pe server. Primii 10 jucatori ce vor ajunge la level 10 vor primii cate un punct de donatie, adica o arma infinita la alegere. Cei ce vor reusi sa fie primii sunt rugati sa posteze mai jos dupa model: Nick in joc: Poza la /stats: Atentie! Adminii si helperii nu vor fi premiati la acest event, activitatea e datoria lor. Nota: Fiecare posteaza pentru el, deci pana in final vreau sa vad doar 10 posturi cu doar 10 poze sub acesta.
 10. Flaviuz

  Prezentare xploit

  am facut si nunta hai salut
 11. Comunitate BPGZONE este in cautare de designeri. Pentru a face o cerere de designer nu este necesar un anumit numar de posturi. Va rugam sa folositi urmatorul model: Nick: Varsta: Experienta Photoshop: Creatii (minim un avatar si o semnatura cu textul bpgzone.ro): Nu faceti cerere decat daca stiti ca timpul va permite sa detineti acest grad.
 12. Ceva lucrari vechi. Le-am gasit prin pc.
 13. ShokY

  Prezentare ShokY

  Nu ma supara ca iau vaporasu si ma duc cu el 24 de ore si il omoram pe peste =)).
 14. xpLodE

  Prezentare xploit

  Prenume: Stefan Nickname: . Varsta: 19 Locatie: Barlad Hobbies: da De unde ati auzit de BpgZone?: De la amicul meu, EAZY Ce as mai dori sa adaug: aveti copii acus si inca jucati samp ?:))
 15. Sall Vasile, bine ai revenit!
 1. Încarcă mai multă activitate
×
×
 • Creează nouă...